Bli kjent med vårt omfattende kurs og treningsprogram!

For tilbud om markedets ledende kurs og treningsopplegg innen lean, ledelsesprogrammer, studieprogram i Japan med mer, gå til kursoversikten her: c2ugroup.se.
Kurs
tilbudene leveres i både Norge og Sverige.
 
De norske sidene på c2uacademy.no blir for tiden ikke oppdatert.

Write your awesome label here.
350 +
kurs levert
5 000 +
studenter
5
 snitt score
(av 6 mulige)

Derfor bør du velge oss

Våre erfarne veiledere underviser grupper og bedrifter i Lean, Six Sigma og endringsledelse og har 15 - 25 års erfaring fra feltet.
Bli kjent med våre åpne kurs med samlinger, nettbaserte kurs og bedriftsinterne kurs. Eksamen og beltesertifisering.

Praksisnær læring

Enten du velger åpne kurs eller bedriftsintern læring, vil du hos oss lære i nærkontakt med praksis. Både prosjektoppgaver og undervisningen knyttes nært til praktisk arbeid og dine daglige arbeidsoppgaver. Du omsetter ny kunnskap til forbedret praksis fra dag 1.

Campusbedrifter

Vi samarbeider med en rekke bedrifter og organisasjoner innen industri- og tjenestesektor. Den praktiske delen av læringen skjer i nært samarbeid med disse. Du lærer beste praksis av de beste praktikerne.

Kompetanseløft for deg og bedriften

Tar du kurs for din egen del, vil du på kort tid oppnå solid kunnskap som gjør at du forstår helheter og løser arbeidsoppgaver bedre - og du gir deg selv nye karrieremuligheter. Er du bedriftsleder og vil gi hele virksomheten et løft? Da skal du snakke med oss om kompetanseplan og kurs for virksomheten.
lean ledelse – Benytt muligheten!

Rabatt på sertifisering

Vår populære kursserie Lean Ledelse med sertifisering fører fram til Lean Svart Belte. Nå tilbyr vi høstens kurs med rabatt.
Vanlig pris: kr 38 500.

Pris ved registrering før 20. mai: kr 36 000
Write your awesome label here.
Gratis nettbasert Lean og Six Sigma sertifisering

Vil du prøve ut på egen hånd?

Prøv våre gratis, nettbaserte sertifiseringer i Lean og Six Sigma.

Kurskatalog

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Thank you!
Få nyttige tips, kurstilbud og nyheter.
Klikk her for å melde deg av nyhetsbrevet

Les hva tidligere studenter og ledere sier om oss:

"Jeg ønsket å lære nok om forbedringsarbeid til å gå inn i aktive roller i forbedringsarbeidet vårt. C2U Academy sitt kurs Lean Ledelse traff blink på dette. Jeg lærte mye og jobbet sammen med en flott gjeng fra andre bedrifter som hadde veldig mange relevante erfaringer. Kombinasjonen var supereffektiv."


CLIVE GRAVES
"Vi engasjerte C2U Academy for å ta en gruppe ledere hos oss gjennom et nettbasert løp som forberedelse til Lean Gult Belte-sertifisering. Både undervisning og sertifisering ga oss det vi var ute etter. Veilederen maktet å engasjere hele gjengen med forelesningene på nett. Gruppearbeid og oppgaveløsningen i kurset ga stor ekstra læringsverdi"
NAYA SCHWARTZ
"Vi benytter C2U Academy i vår satsing på å bygge opp Lean kompetanse hos våre medarbeidere. Vi har latt flere grupper gjennomgå opplæringen og Lean Svart belte sertifisering. Både medarbeiderne og vi som bedrift har stor nytte av samarbeidet. Det gir oss også mye å være campusbedrift, noe som gir oss mulighet til å utveksle erfaringer med svært mange andre virksomheter."
MARIA SANDOVAL
Created with