Vi gir deg kompetansen du trenger

Vi leverer åpne og bedriftsinterne kurs som gir deg den ettertraktede kompetansen innen Lean, kontinuerlig forbedring og endringsledelse.

Våre kurs gir spisset og målrettet kompetanseutvikling innenfor disse områdene.

Vi holder oss oppdatert for å kunne levere kurs som er tilpasset endringer i arbeidssituasjon, ny kunnskap i feltet og påvirkninger som tilsier oppdatering av kursenes innhold og innretning.

Velger du våre bedriftsinterne kurs, kan du be om detaljert tilpasning til de behovene bedriften har og prioriteringer dere legger vekt på.
Kontakt oss gjerne for å få mer detaljert informasjon om bedriftsinterne løsninger.

Registrer deg nedenfor, så holder vi deg oppdatert om nye tilbud og muligheter.

Møt oss for en uforpliktende prat om kompetanseutvikling

Write your awesome label here.

Skaff deg faglig påfyll der du trenger det, når du ønsker det.

Bedriftsinterne kurs

Ta kontakt med oss for en prat om skreddersøm og tilpasning til bedriftens behov.

Åpne kurs

Vår kurskatalog er til enhver tid oppdatert med våre løpende tilbud av kurs.

Kontinuerlig læring

Din læringsreise hos oss stopper aldri. Med våre erfarne og allsidige veiledere er vi alltid i stand til å hjelpe deg til neste trinn på utviklingsstigen. Spør oss om skreddersøm!

Bred bakgrunn

C2U Academys veiledere har alle bred bakgrunn fra virksomheter i Norge og Sverige. Deres felles kjernekompetanse er Lean metodikk, filosofi og praksis, kontinuerlig forbedring og endringsledelse.

Mange aspekter

I tillegg har de kompetanse og erfaring fra mange aspekter innen virksomhetsledelse, personalledelse, logistikk og verdikjede i såvel industri som tjenestenæringer og offentlig sektor.

Skaper virkning

Gjennom sin erfaring fra et stort antall prosjekter og gjennomførte kurs, vet veilederne hvordan de skal tilrettelegge undervisning for å skape varig virkning.

Bli kjent med veilederne

Veilederne er (fra venstre): Haythem Nam, Mikako Lago Lengquist, Jostein Moe, Samir Falfoul, Jonas Pettersson og Jan Granaas. Klikk på bildene for detaljer.

Møt veilederne våre

Meet Beatriz

Meet Viktor

Meet Alysia

Meet Beatriz

Meet Beatriz

Meet Beatriz

Gjør deg kjent med den rikholdige kurskatalogen vår!

Vi har gode kurs på lager, fra selvstudier der du bestemmer framdriften helt selv, kurs med nettsamlinger og kurs med fysiske samlinger.

Prøv oss i dag - Test gratis nettkurs.
Utviklet med