Vi gir deg kompetansen du trenger

Vi leverer åpne og bedriftsinterne kurs som gir deg den ettertraktede kompetansen innen Lean, kontinuerlig forbedring og endringsledelse.

Våre kurs gir spisset og målrettet kompetanseutvikling innenfor disse områdene.

Vi holder oss oppdatert for å kunne levere kurs som er tilpasset endringer i arbeidssituasjon, ny kunnskap i feltet og påvirkninger som tilsier oppdatering av kursenes innhold og innretning.

Velger du våre bedriftsinterne kurs, kan du be om detaljert tilpasning til de behovene bedriften har og prioriteringer dere legger vekt på.
Kontakt oss gjerne for å få mer detaljert informasjon om bedriftsinterne løsninger.

Registrer deg nedenfor, så holder vi deg oppdatert om nye tilbud og muligheter.

Møt oss for en uforpliktende prat om kompetanseutvikling

Write your awesome label here.

Skaff deg faglig påfyll der du trenger det, når du ønsker det.

Kurs med sertifiseringer

Vi tilbyr Lean Grønt Belte, Lean Svart Belte, Lean Six Sigma, fra Hvitt til Svart Belte. Studiereiser til Japan med avansert trening og sertifisering.

Bedriftsinterne kurs

Velg i vår kurskatalog eller ta kontakt med oss for en prat om skreddersøm og tilpasning til bedriftens behov.

Åpne kurs

Vår kurskatalog er til enhver tid oppdatert med våre løpende tilbud av åpne kurs, både som nettbaserte kurs, kurs med fysiske samlinger og blended learning.

Kontinuerlig læring

Din læringsreise hos oss stopper aldri. Med våre erfarne og allsidige veiledere er vi alltid i stand til å hjelpe deg til neste trinn på utviklingsstigen. Spør oss om skreddersøm!

Våre campusbedrifter

C2U Academy samarbeider med erfarne Lean-virksomheter innen privat og offentlig sektor.

En av de unike fordelene du får ved å velge C2U Academy sitt sertifiseringsprogram Lean Ledelse, er dermed at undervisningen skjer nær beste praksis i dagens virkelighet.

Bred bakgrunn

C2U Academys veiledeere har alle bred bakgrunn fra virksomheter i Norge og Sverige. Deres felles kjernekompetanse er Lean metodikk, filosofi og praksis, kontinuerlig forbedring og endringsledelse.

Mange aspekter

I tillegg har de kompetanse og erfaring fra mange aspekter innen virksomhetsledelse, personalledelse, logistikk og verdikjede i såvel industri som tjenestenæringer og offentlig sektor.

Skaper virkning

Gjennom sin erfaring fra et stort antall prosjekter og gjennomførte kurs, vet veilederne hvordan de skal tilrettelegge undervisning for å skape varig virkning.

Bli kjent med veilederne

Veilederne er (fra venstre): Haythem Nam, Mikako Lago Lengquist, Jostein Moe, Samir Falfoul, Jonas Pettersson og Jan Granaas. Klikk på bildene for detaljer.

Møt veilederne våre

Meet Beatriz

Meet Viktor

Meet Alysia

Meet Beatriz

Meet Beatriz

Meet Beatriz

Gjør deg kjent med den rikholdige kurskatalogen vår!

Vi har gode kurs på lager, fra selvstudier der du bestemmer framdriften helt selv, kurs med nettsamlinger og kurs med fysiske samlinger.

Prøv oss i dag - Test gratis nettkurs.