Lean fra kilden:
Lederprogram i Japan

  • Kursansvarlig:
    Mikako Lago-Lengquist
  • Nivå: Grunnlegge+avansert
  • Varighet: 1 uke per kurs
  • Inkluderer reisetid
  • Kursbevis
Write your awesome label here.

Hvorfor du bør reise

En Lean-studieuke i Japan er noe du aldri vil glemme og kan dra nytte av med en gang når du kommer hjem! Bli inspirert, motivert og utfordret!

“Enestående uke– en øyeåpner som rister deg i grunnvollene!

Dette er treningen du trenger for å sette sammen alle puslespillbitene for å forstå hva Lean egentlig handler om.” Produksjonsleder, Scania CV AB

Lean ved roten

Hva innebærer Lean egentlig? Flere selskaper jobber aktivt med forskjellige ”Lean” -konsepter, men få forstår det fulle potensialet i hva du kan gjøre med konseptet.

Genuine veiledere

Veilederne på studiereisen kommer hovedsakelig fra Toyota-gruppen og har minst 30 års erfaring. De svarer gjerne på spørsmålene dine.

Treningene fokuserer på PROSESS og ikke på produkt - derfor kan du anvende lærdommen direkte, uansett hva slags virksomhet du jobber i.

I samarbeid med Toyota

Derfor besluttet JMAC Scandinavia (nå C2U Group) i 2004 å tilby en unik mulighet til å studere Lean originalen der den oppsto i Japan i samarbeid med Toyota.

Tider

Tider for neste studiereise på nivå 1 er 7. - 15. oktober.

Klasserom og Gemba

I de to studieprogrammene (grunnleggende og avansert) tilbyr vi en kombinasjon av teori i klasserom, praktiske workshops, studiebesøk, nettverksbygging, mange diskusjoner, men fremfor alt; mye GEMBA!

Les mer hos vårt svenske søsterselskap

Studiereisene arrangeres og ledes av C2U Group Sweden AB.
Få detaljert informasjon
om studiereisene her
Meet the instructor

Mikako Lago-Lenquist

Mikako var en sentral aktør i innføringen av Lean-filosofien på Saab Automobile på slutten av 1990-tallet.

I 2001 bestemte hun seg for å bruke sin kunnskap om kontinuerlig forbedring og endringsledelse eksternt, og begynte som konsulent i JMAC Scandinavia.

Siden den gang har hun jobbet med forbedrings- og utviklingsprosesser for mange selskaper, både lokalt og globalt.

Mikako er unik ved at hun både har veldig gode ferdigheter i systematisk kontinuerlig forbedring og snakker japansk. Dermed er hun også den perfekte leder for våre studiereiser til Japan.
Patrick Jones - Course author